Graffiti is een leuke, spontane en originele manier om je creatief te uiten. Altijd al nieuwsgierig geweest hoe graffiti in zijn werk gaat? Ik bied u de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met graffiti en zijn geheimen. Dit kan in de vorm van graffitiworkshops en cursussen onder professionele begeleiding. Wij bezitten meer dan 20 jaar ervaring in het spuiten van graffiti , het maken van muurschilderingen en het geven van graffitiworkshops.

Graffiti Workshop

In de graffitiworkshop maakt u in twee uur kennis met de basistechniek van graffiti. In die twee uur maakt u uw eigen unieke kunstwerk.

  • Graffiti workshop voor volwassenen. Een graffitiworkshop is uitermate geschikt om uw bedrijfsuitje in het kader van teambuilding een creatieve wending te geven, of een originele activiteit voor een familie- of vrijgezellen feest. Wij kunnen voor iedere gelegenheid een passende, creatieve oplossing vinden.
  • Graffiti workshop voor jongeren. Graffiti is een herkenbare kunstvorm voor jongeren en perfect om op een spontane manier hun creativiteit te ontplooien. Daardoor is de graffitiworkshop uitermate geschikt voor scholen en jongerenwerk. Ook voor een kinderfeestje is een graffitiworkshop een unieke activiteit!

Graffiti Cursus

De graffiticursus is uitgebreider dan de graffitiworkshop. Inhoudelijk gaan we in de cursus verder in op diverse technieken en de mogelijkheden die de spuitbus heeft. Altijd al gedroomd van uw eigen kunst aan de muur? Tijdens de cursus maakt u uw eigen unieke kunstwerk! De graffiticursus bestaat uit huiswerkopdrachten en meerdere praktijk sessies, waarin u onder begeleiding in een kleine groep bezig bent met het vastleggen van uw creativiteit.