Deze al wat oudere parkeergarage, onder de V&D, in hartje Enschede was altijd alleen in gebruik voor abonnement houders. Om extra parkeerplekken te realiseren in het centrum is deze parkeergarage tegenwoordig ook open voor het publiek.
Hiervoor moest de garage eerst een metamorfose ondergaan. Zo kreeg de garage nieuwe belijning en grotere parkeervakken. En natuurlijk een muurschildering. De opdracht was om de mensen richting de uitgang te sturen. In het ontwerp hebben we gekozen voor een vogel trek. Van twee richtingen vliegen de vogels naar een centraal punt, het trappenhuis. We hebben gekozen voor een grafisch ontwerp met uitgewerkte details.

Panorama foto’s van het geheel.

Project uitgevoerd in samenwerking met Maph en Witold Hilberding voor de gemeente Enschede.

Comments are closed.